26 18 66 48

Behandlinger

Tid og tryghed er nøgleord i min praksis hvad enten du kommer til klinikken eller jeg kommer hjem til dig. Jeg sætter en ære i at yde en grundig og omsorgsfuld behandling af dit kæledyr og tager den tid der skal til for at det bliver en tryg og behagelig oplevelse for alle. Du vil altid blive mødt af den samme dyrlæge, som kender dig og dit dyr.

Hvornår skal du vælge hjemmebesøg?

Hvis dit kæledyr er meget utryg eller har oplevet ubehagelige ting hos dyrlægen kan det være en fordel med hjemmebesøg. Det samme gælder hvis dyret bliver køresyg eller bange i forbindelse med transport. Eller hvis du som ejer har svært ved at komme til klinikken.

Almindelige undersøgelser og behandlinger, som normalt foretages på en klinik, kan foretages i hjemmet. Jeg kan ligeledes tage blodprøver mv. hvis det skulle blive nødvendigt. Er der behov for yderligere undersøgelser (bedøvelse, røntgen, operation, eller indlæggelse) foregår dette på min klinik i Tranbjerg. I særlige tilfælde henter og bringer jeg dit kæledyr til klinikken

Jeg er til rådighed på hverdage kl. 8-17. Ved akut behov for dyrlægehjælp aften, nat og weekend henvises til døgnvagthospitalet AniCura Aarhus Dyrehospital (8628 2788).